Kom og oplev
VM i Banecykling 2024

Lej Ballerup Super Arena

Hold dit næste arrangement i unikke nordiske rammer, hvor der er højt til træspærene, langt ud til siderne, masser af plads og god stemning.

Udlejning

Vi lejer ud til erhvervslivet, foreninger og institutioner.

Vil du leje Ballerup Super Arena til din næste konference, generalforsamling eller messe - eller sportsbegivenhed? Hvad enten du ønsker at afholde et kursus for en mindre forsamling eller en spektakulær event for flere tusinde publikummer, sikrer vi i fællesskab, at dit arrangement og omgivelserne spiller sammen.

 

Møder

Hold dit næste møde i cool og utraditionelle omgivelser. Ballerup Super Arena rummer både møde- og konferencelokaler i forskellige størrelser – alle med nyt og brugervenligt teknisk udstyr og WiFi.

I Ballerup Super Arena ligger en lounge med charme og sjæl til det mellemstore møde, der gerne må være noget særligt. Rummet kaldes Thorvald Ellegaard-lounge som hyldest til en af Danmarks store cykelhelte.

  • Plads til 150 stående eller 90 siddende deltagere
  • AV-udstyr
  • Egen indgang og garderobe - parkering lige ude foran døren
  • Egen serveringsdisk og mulighed for catering

 

På arenaens 1. etage, med udsigt til inderkredsen, har vi lyse lokaler, der er velegnet til små og mellemstore møder.

 

 

Messer og konferencer

Ballerup Super Arena kan forvandles til det perfekte sted for arrangementer mellem 300 og 6.500 deltagere. Inderkredsen rummer et søjlefrit gulvareal på hele 3.690 kvm. Det egner sig godt til udstillinger og messer, men er lige så udmærket til som en stor konferencesal eller måske to mellemstore sale? Da gulvet er helt frit for søjler, er der frit udsyn i salen og mulighed for at inddele på utallige måder. 

 

 

Priser

Priser for leje af lokaler i Ballerup Super Arena er fastsat af Ballerup Kommune og beskrevet i kommunens årlige takstblad. Priserne er faste uanset antal mødedeltagere. Kontakt os for at få oplyst de aktuelle priser på følgende muligheder:

  • Mandag-torsdag, halv dag.
  • Mandag-torsdag, hel dag.
  • Weekend, halv dag.
  • Weekend, hel dag.
Kontakt os

 

Michelle Borgstrøm Krause
Kontakt vedr. booking af møder og konferencer
+45 2516 9713 mkra@balk.dk
Julie Rosenkvist Albæk
Kontakt vedr. tilbud på udlejning til messer og events
+45 2516 9773 jual@balk.dk