Kom og oplev
VM i Banecykling 2024

Velkommen i Ballerup Super Arena

Ballerup Super Arena ligger midt i Ballerup Idrætsby og er en specialiseret sportsvenue med velodrom, samt fleksible møde- og konferencefaciliteter indrettet i moderne stil.

Dit besøg

Praktisk information. Her på siden besvarer vi de mest stillede spørgsmål fra vores gæster.

Ballerup Super Arena lejes ud til professionelle arrangører. Sammen med arrangøren skaber vi den bedst mulige oplevelse for dig som publikum. Alle oplevelser er unikke og består af et samspil mellem arenaens særlige rammer og arrangørens ønsker og valg. Som publikum kan du derfor have spørgsmål, som arrangøren er bedst til at besvare, men nogle spørgsmål går ofte igen, når det handler om rammerne.

 

Find vej

Kom på cykel, i bil eller med offentlig transport

Parkering
700 gratis P-pladser lige ude foran Ballerup Super Arena.
Bil
Ballerup Super Arena ligger lige ved motorvejsafkørsel 1 mod Ballerup C på motorringvej 04. Der er ca. 20 minutters kørsel fra centrum af København. Der er adgang til arenaen ad henholdsvis Ballerup Idrætsby og Marbækvej.
Bus
Buslinje 350S kører fra København til Ballerup og holder næsten ved døren. Fra stoppestedet ”Tempovej” kan man se arenaen. Bussen kører i øvrigt både fra Ballerup og Malmparken Station. Tjek rejseplanen for mere information.
S-tog
Malmparken Station er den nærmeste S-togsstation. Det tager ca. 15 minutter at gå fra stationen. Herfra kører S-togene jævnligt - også fredag og lørdag nat, hvor togene kører to gange i timen.

 

 

Undgå kø - tag afsted i god tid

Der er hele 1.400 gratis parkeringspladser ved Ballerup Super Arena. Ved store arrangementer kan det tage tid at komme frem til parkeringspladsen, og der kan være kø ved afkørslen fra motorvejen. Kom derfor i god tid, så du er sikker på at nå frem i tide, og følg altid parkeringsvagternes anvisninger. Så får alle den bedste trafikoplevelse.

 

Indgang

Indgang til arrangementerne i Ballerup Super Arena foregår som oftest via hovedindgangen "Indgang Øst", som du finder på langsiden af arenaen ud mod parkeringsområdet. Til nogle arrangementer åbner vi flere indgange. Her vil det enten fremgå af din billet, hvilken indgang du skal benytte, eller du vil have mulighed for at følge anvisningerne via skilte.

 

Toiletter

Der er toiletter i samtlige hjørner af arenaen og ligeledes adgang til handicaptoiletter på alle niveauer.

 

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Ballerup Super Arena. Ved koncerter og shows vil der være muligt at komme ud og ryge under arrangementet. Følg skilte eller anvisninger fra publikumsvagterne. 

 

Garderobe

Ved større arrangementer i Ballerup Super Arena er der en bemandet garderobe. Det er sjældent muligt at betale med kreditkort i garderoben. Når arrangementet slutter og alle skal hjem samtidig, vil der nok blive kø ved garderoben - her beder vi dig om at hjælpe den gode stemning på vej ved at have lidt ekstra tålmodighed. Vi arbejder så hurtigt, vi kan. Ofte er du velkommen til at beholde din jakke hos dig under arrangementet eller efterlade den i bilen, hvis du vil undgå garderoben.

 

Glemte sager

Har du tabt eller glemt noget i Ballerup Super Arena, kan du kontakte administrationen for at høre om det er blevet fundet eller indleveret.

 

Handicapforhold

  • Adgang
    Ved Indgang Syd er der etableret lift til kørestol til inderkredsen og elevator til tribuneafsnittet. Handicaptoilettet findes tæt på indgangen, både på første sal og i stueetagen og på tribuneafsnittet i alle fire hjørner.

  • Ledsager- og kørestolspladser
    Bestilling af ledsager- og/eller kørestolspladser sker via arrangørernes billetsalg. Arrangør fremgår på eventsiden. Det op til de respektive eksterne arrangører om de tilbyder fri entré til ledsagere med gyldigt Ledsagerkort. Ønsker man at benytte sit Ledsagerkort, skal man kontakte den pågældende eksterne arrangør eller dennes billetoperatør direkte.

 

Webtilgængelighed

Ballerup Idrætsbys tilgængelighedserklæring for websitet www.ballerupsuperarena.dk.

Webtilgængelighed