HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Messer og konferencer

Få hele arenaen til dit næste arrangement med op til 9.200 deltagere

Om messer og konferencer

Møder

Hold dit næste møde i cool og utraditionelle omgivelser: Thorvald Ellegaard-Lounge

Om møder i Thorvald Ellegaard

Cykeltur på banen

Prøv at køre på cykelbanen - alene eller sammen med andre

Om tur på cykelbanen

Netværkscykling
Har du lyst til at cykle fast og forbedre dine evner på cykelbanen over en hel sæson i selskab med andre motionscykelryttere? Din kompetente træner er Kenneth Røpke, tidligere dansk banerytter og i mange år ubesejret som den hurtigste rytter på 1.000 meter.
Lej Ballerup Super Arena
Skal jeres næste arrangement holdes i unikke nordiske rammer, hvor der er højt til træspærene, langt ud til siderne, og det kun er jeres idéer, der sætter grænserne? Til daglig er Ballerup Super Arena kendt som hele Danmarks cykelarena, men vi er også et moderne og attraktivt venue til eksempelvis konferencer og messer.
En Unik Arena
Vi er klar over, at ikke to arrangementer er ens, og i arenaen er der mulighed for at inddele vores store hal, så den passer til netop jeres behov. Vores fineste opgave er at hjælpe jer til at få det bedste ud af arenaens mange muligheder. I får tilknyttet jeres egen eventmanager, der både kan få jer godt på plads i arenaen og anbefale leverandører af catering- og teknikløsninger, så I kan få det bedste hold omkring jeres enestående arrangement.

Vil du leje Ballerup Super Arena til din næste konference, generalforsamlinger eller messe - eller måske til en koncert eller sportsbegivenhed?

Hvad enten du ønsker at afholde et kursus for en mindre forsamling eller en spektakulær koncert for flere tusinde publikummer, sikrer vi i fællesskab, at dit arrangement og omgivelserne spiller sammen.  

Messer og konferencer

Ballerup Super Arena kan forvandles til det perfekte sted for arrangementer mellem 300 og 9.200 deltagere. Inderkredsen rummer et søjlefrit gulvareal på hele 3.690 kvm. Det egner sig godt til udstillinger og messer, men er lige så udemærket til som en stor konferencesal eller måske to mellemstore sale? Da gulvet er helt frit for søjler, er der frit udsyn i salen og mulighed for at inddele på utallige måder.

BSA konf Flyer web


 

 

 

 

 

 

 

Møder

Hold dit næste møde i cool og utraditionelle omgivelser. I Ballerup Super Arena ligger en lounge med charme og sjæl til det mellemstore møde, der gerne må være noget særligt. Rummet kaldes Thorvald Ellegaard-lounge som hyldest til en af Danmarks store cykelhelte.

 • Plads til 180 stående eller 150 siddende deltagere
 • AV-udstyr
 • Egen indgang og garderobe - parkering lige ude foran døren
 • Egen serveringsdisk og mulighed for catering

Faste priser uanset antal mødedeltagere (priser er angivet ex moms):

 • Mandag-torsdag, halv dag: 4.500 kr.
 • Mandag-torsdag, hel dag: 6.000 kr.
 • Weekend, halv dag: 6.000 kr. 
 • Weekend, hel dag: 10.000 kr.

Cykeltur på banen

Kunne du godt tænke dig at prøve banen i hele Danmarks cykelarena? Det kan vi virkelig godt forstå! Der er flere muligheder:

 • Hvis du gerne vil prøve banen for første gang, alene eller sammen med nogle kollegaer eller venner, så kan du kontakte den private udbyder, der har specialiseret sig i at holde løbende cykelevents på banen. Se mere om cykelbaneevents.
 • Har du fået blod på tanden og lyst til at cykle fast, så udbyder vi i vintersæsonen "Netværkscykling", hvor du træner to gange om ugen med Kenneth Røpke. Se mere og tilmeld dig via Nemtilmeld.
 • Er du blevet bidt af banecykling, så er det måske på tide at sætte din træning i system gennem cykelklubben DBC. Find mere info om cykelklubben
 • Vil du gøre cykling til en del af dit arrangement i Thorvald Ellegaard eller Ballerup Super Arena, så kontakt os for at få en skræddersyet løsning, der passer til dit behov. 

Arenaen i tal

Ballerup Super Arena er en fleksibel multiarena med et bruttoareal på 15.000 m2 fordelt på en 250 m lang cykelbane, en inderkreds, handicapvenlige faciliteter, tribuner, tre lounger/mødelokaler, backstage-lokale, kontorer og øvrige faciliteter.

Arenaen er godkendt til i alt 9.200 publikummer. Inderkredsens gulvareal er 3.690 m2. Her er plads til 5.000 stående eller 2.800 siddende publikummer. På tribunerne er der plads til 3.700 siddende publikummer. Maksimumkapaciteten for siddende gæster er alt i alt 6.500.

Ballerup Super Arena har en god koncertakustik, komplet lyd, lys og AV samt sceneudstyr. Hertil kommer at arenaen er nem at komme til med offentlig transport eller bil og udenfor er der i alt 1.400 gratis parkeringspladser.

 

 

Hanne Kaarup

Koordinator
Spørg mig om bookinger, tider og idræt i Ballerup Super Arena

  2516 9713
  haka@balk.dk

Michael Capion-Houborg

Venuekoordinator
Spørg mig om arrangementer, events og koncerter

  2154 1943
  mcap@balk.dk