HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

I Ballerup Super Arena er der rig mulighed for at afholde mange forskellige typer af arrangementer. Arenaen kan med sin store publikumskapacitet, fleksible indretningsmuligheder og gode akustik rumme alt fra konferencer og generalforsamlinger til messer, koncerter og sportsevents.

Hvad enten du ønsker at afholde et kursus for en mindre forsamling eller en spektakulær koncert for flere tusinde publikummer, sikrer vi i fællesskab, at dit arrangement bliver en succes og at dine gæster går herfra med den bedst mulige oplevelse.

 

Arenaen i tal

Ballerup Super Arena er en fleksibel multiarena med et bruttoareal på 15.000 m2 fordelt på en 250 m lang cykelbane, en inderkreds, handicapvenlige faciliteter, tribuner, tre lounger/mødelokaler, backstage-lokale, kontorer og øvrige faciliteter.

Arenaen er godkendt til i alt 9.200 publikummer. Inderkredsens gulvareal er 3.690 m2. Her er plads til 5000 stående eller 2.800 siddende publikummer. På tribunerne er der plads til 3700 siddende publikummer. Maksimumkapaciteten for siddende gæster er alt i alt 6500.

Ballerup Super Arena har en god koncertakustik, komplet lyd, lys og AV samt sceneudstyr. Hertil kommer at arenaen er nem at komme til med offentlig transport eller bil og udenfor er der i alt 1.400 gratis parkeringspladser.

 

 

Hanne Kaarup

Koordinator
Spørg mig om bookinger, tider og idræt i Ballerup Super Arena

  2516 9713
  haka@balk.dk

Michael Capion-Houborg

Venuekoordinator
Spørg mig om arrangementer, events og koncerter

  2154 1943
  mcap@balk.dk