HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Messer og konferencer

Få hele arenaen til dit næste arrangement med op til 9.200 deltagere

Om messer og konferencer

Møder

Hold dit næste møde i cool og utraditionelle omgivelser: Thorvald Ellegaard-Lounge

Om møder i Thorvald Ellegaard

Arenaen i tal

Hvor stor er arenaen? Hvor mange er der plads til? Find til.

Om arenaen i tal

Lej Ballerup Super Arena
Skal jeres næste arrangement holdes i unikke nordiske rammer, hvor der er højt til træspærene, langt ud til siderne, og det kun er jeres idéer, der sætter grænserne? Til daglig er Ballerup Super Arena kendt som hele Danmarks cykelarena, men vi er også et moderne og attraktivt venue til eksempelvis konferencer og messer.
En Unik Arena
Vi er klar over, at ikke to arrangementer er ens, og i arenaen er der mulighed for at inddele vores store hal, så den passer til netop jeres behov. Vores fineste opgave er at hjælpe jer til at få det bedste ud af arenaens mange muligheder. I får tilknyttet jeres egen eventmanager, der både kan få jer godt på plads i arenaen og anbefale leverandører af catering- og teknikløsninger, så I kan få det bedste hold omkring jeres enestående arrangement.
Netværkscykling
Har du lyst til at prøve selv at svinge dig i sadlen og udfordre velodromens skrå brædder? Der er flere muligheder...

Vil du leje Ballerup Super Arena til din næste konference, generalforsamlinger eller messe - eller sportsbegivenhed? Hvad enten du ønsker at afholde et kursus for en mindre forsamling eller en spektakulær event for flere tusinde publikummer, sikrer vi i fællesskab, at dit arrangement og omgivelserne spiller sammen.

  

Messer og konferencer

Ballerup Super Arena kan forvandles til det perfekte sted for arrangementer mellem 300 og 6.500 deltagere. Inderkredsen rummer et søjlefrit gulvareal på hele 3.690 kvm. Det egner sig godt til udstillinger og messer, men er lige så udemærket til som en stor konferencesal eller måske to mellemstore sale? Da gulvet er helt frit for søjler, er der frit udsyn i salen og mulighed for at inddele på utallige måder.

 

Møder

Hold dit næste møde i cool og utraditionelle omgivelser. I Ballerup Super Arena ligger en lounge med charme og sjæl til det mellemstore møde, der gerne må være noget særligt. Rummet kaldes Thorvald Ellegaard-lounge som hyldest til en af Danmarks store cykelhelte.

  • Plads til 150 stående eller 90 siddende deltagere
  • AV-udstyr
  • Egen indgang og garderobe - parkering lige ude foran døren
  • Egen serveringsdisk og mulighed for catering

Priser for leje af lokaler i Ballerup Super Arena er fastsat af Ballerup Kommune og beskrevet i kommunens årlige takstblad. Priserne er faste uanset antal mødedeltagere. Kontakt os for at få oplyst de aktuelle priser på følgende muligheder:

  • Mandag-torsdag, halv dag.
  • Mandag-torsdag, hel dag.
  • Weekend, halv dag. 
  • Weekend, hel dag.

 

Arenaen i tal

Ballerup Super Arena er en fleksibel multiarena med et bruttoareal på 15.000 m2 fordelt på en 250 m lang cykelbane, en inderkreds, handicapvenlige faciliteter, tribuner, tre lounger/mødelokaler, backstage-lokale, kontorer og øvrige faciliteter.

Arenaen er godkendt til i alt 9.200 publikummer. Inderkredsens gulvareal er 3.690 m2. Her er plads til 5.000 stående eller 2.800 siddende publikummer. På tribunerne er der plads til 3.700 siddende publikummer. Maksimumkapaciteten for siddende gæster er alt i alt 6.500. Udenfor er der i alt 1.400 gratis parkeringspladser.

 

 

Michelle Borgstrøm Krause

Administration
Spørg mig om bookinger, tider og idræt i Ballerup Super Arena

  2516 9713
  mkra@balk.dk
  idraetsby@balk.dk