HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.
1.400 gratis P-pladser lige ude foran Ballerup Super Arena.
Lige ved motorvejsafkørsel 1 - Ballerup C” på motorringvej 04. Der er ca. 20 minutters kørsel fra centrum af København. Der er adgang til arenaen af to veje. Både af den officielle indkørsel og af Marbækvej.
Buslinje 350S kører fra København til Ballerup og holder næsten ved døren. Fra stoppestedet ”Tempovej” kan man se arenaen. Bussen kører i øvrigt både fra Ballerup og Malmparken Station. Tjek rejseplanen for mere information.
Malmparken Station er den nærmeste S-togsstation. Det tager ca. 15 minutter at gå fra stationen. Herfra kører S-togene jævnligt - også fredag og lørdag nat, hvor togene kører to gange i timen.

Ballerup Super Arena lejes ud til professionelle koncert- og eventarrangører. Sammen med arrangøren skaber vi den bedst mulige oplevelse for dig som publikum. Alle oplevelser er unikke og består af et samspil mellem arenaens unikke rammer og arrangørens ønsker og valg. Som publikum kan du derfor nogle gange have spørgsmål, som arrangøren er bedst til at besvare, men nogle spørgsmål går ofte igen, når det handler om rammerne.

Kontakt

Har du spørgsmål til Ballerup Super Arena?

Drejer dit spørgsmål sig om billetter og events som fx DBCs 3-dagsløb, CrossFit Butchers Classics, Harlem Globetrotters m.m. skal du kontakte arrangør eller eventens billetudbyder (Ticketmaster, Billetto ect.). Du kan se hvem der er arrangør under det enkelte arrangement. Billetudbyderens navn står på din billet.

Drejer dit spørgsmål sig om foreningsaktiviteter i arenaen, skal du kontakte den pågældende forening eller Kultur- & fritidsforvaltningen i Ballerup Kommune.

Drejer dit spørgsmål sig praktiske oplysninger, daglig drift eller bygningen, kan du finde kontaktinfo på den medarbejder, du ønsker at tale med ved at klikke her.

Kom i god tid

Der er hele 1.400 gratis parkeringspladser ved Ballerup Super Arena, men ved koncerter og større arrangementer kan det tage tid at komme frem til parkeringspladsen, og der kan være kø ved afkørslen fra motorvejen. Kom derfor i god tid, så du er sikker på at nå frem i tide, og følg altid parketingsvagternes anvisninger. Så får alle den bedste trafikoplevelse.

Indgang

Indgang til arrangementerne i Ballerup Super Arena foregår som oftest via hovedindgangen "Indgang Øst", som du finder på langsiden af arenaen ud mod parkeringsområdet. Til nogle arrangementer åbner vi flere indgange. Her vil det enten fremgå af din billet, hvilken indgang du skal benytte, eller du vil have mulighed for at følge anvisningerne via skilte.

Hævekort

Hvis du har mulighed for det, er at altid en rigtig god idé at hæve kontanter inden ankomst til arenaen. De nærmeste hæveautomater ligger et godt stykke fra arenaen - ved Ballerup eller Skovlunde Station. Ved store arrangementer vil det være muligt at betale med kreditkort i indgangen, madboderne og baren. Dog ofte ikke garderoben. Derfor er det en god idé at medbringe kontanter. 

Toiletter

Der er toiletter i samtlige hjørner af arenaen og ligeledes adgang til handicaptoiletter på alle niveauer.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Ballerup Super Arena. Ved koncerter og shows vil der være muligt at komme ud og ryge under arrangementet. Følg skilte eller anvisninger fra publikumsvagterne. 

Garderobe

Ved større arrangementer i Ballerup Super Arena er der en bemandet garderobe. Det er sjældent muligt at betale med kreditkort i garderoben. Når arrangementet slutter og alle skal hjem samtidig, vil der nok blive kø ved garderoben - her beder vi dig om at hjælpe den gode stemning på vej ved at have lidt ekstra tålmodighed. Vi arbejder så hurtigt, vi kan. Ofte er du velkommen til at beholde din jakke hos dig under arrangementet eller efterlade den i bilen, hvis du vil undgå garderoben.

Handicapadgang

Ved Indgang Syd er der etableret lift til kørestol til inderkredsen og elevator til tribuneafsnittet. Handicaptoilettet findes tæt på indgangen, både på første sal og i stueetagen og på tribuneafsnittet i alle fire hjørner. Ved koncerter og shows udbydes der ofte en særlig kørestolsbillet, som vi beder kørestolsbrugere benytte sig af, da adgangsforhold og placering afgøres fra arrangement til arrangement. Derfor er det vigtigt at vi har et overblik over, hvor mange kørestolsbrugere der kommer, så vi kan sikre de bedste adgangsforhold.

Glemte sager

Har du tabt eller glemt noget i Ballerup Super Arena, så kan du kontakte Hanne eller komme forbi arenaen inden for almindelig kontortid. Vi beholder glemte ting i tre uger fra arrangementsdagen. 


Ordensregler

Vi beder alle - arrangører, publikum og daglige brugere - om at overholde arenaens ordens- og adfærdsregler, så alle får en god oplevelse i Ballerup Super Arena:

 • Følg anmodninger fra personale i Ballerup Super Arena. Er du ikke lydhør og samarbejdsvillig, har personalet ret til at bortvise dig fra stedet – eventuelle billetter refunderes ikke.  
 • Respekter skilte og afspærringer overalt i arenaen.
 • Rygning er ikke tilladt inde i Ballerup Super Arena. Vi henviser til udearealerne, hvor skodder skal fjernes.
 • Trapperne skal holdes fri, da det er flugtveje. Stil ikke ting og ophold dig ikke på trapperne.
 • Pas på cykelbanen:
  • Det er forbudt at træde på cykelbanen – den er kun til cykelryttere med rette udstyr og viden.
  • Rækværket om cykelbanen må ikke overskrides, og du må ikke læne dig ud over kanten. Det gælder både arme, plastickrus, ”klappere” og alt andet. Du skal samtidig passe på, at der ikke tabes ting på cykelbanen.
 • Ryd op efter dig selv, og sørg for at efterlade arenaen i ordentlig stand. Smid affald i en af vores mange skraldespande i hallen.
 • Tilskuertribunerne er forbeholdt publikum med gyldig billet under arrangementer. Ophold dig derfor ikke her uden for arrangementer.
 • Lad boldnettet hænge. Du må ikke klatre eller hænge i nettet, og bolde må ikke sparkes eller kastes over nettet.
 • Vis hensyn til andre brugere i hallen, sørg fx for at lys og lyd er på et rimeligt niveau, bliv på jeres egne baner, og tiltal hinanden med respekt.
 • Alkohol er ikke tilladt i Ballerup Super Arena uden for arrangementer.
 • Du er som regel velkommen til at komme ind og se arenaen i dagtimerne, mens besøg af større grupper af besøgende skal varsles. Kontakt os, hvis du ønsker at arrangere en rundvisning.