HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Ballerup Super Arena lejes ud til professionelle koncert- og eventarrangører. Sammen med arrangøren skaber vi den bedst mulige oplevelse for dig som publikum. Alle oplevelser er unikke og består af et samspil mellem arenaens unikke rammer og arrangørens ønsker og valg. Som publikum kan du derfor nogle gange have spørgsmål, som arrangøren er bedst til at besvare, men nogle spørgsmål går ofte igen, når det handler om rammerne. Læs med her:

Kom i god tid

Der er hele 1.400 gratis parkeringspladser ved Ballerup Super Arena, men ved koncerter og større arrangementer kan det tage tid at komme frem til parkeringspladsen, og der kan være kø ved afkørslen fra motorvejen. Kom derfor i god tid, så du er sikker på at nå frem i tide, og følg altid parketingsvagternes anvisninger. Så får alle den bedste trafikoplevelse. Se mere om, hvordan du lettest kommer til Ballerup Super Arena.

Indgang

Indgang til arrangementerne i Ballerup Super Arena foregår som oftest via hovedindgangen "Indgang Øst", som du finder på langsiden af arenaen ud mod parkeringsområdet. Til nogle arrangementer åbner vi flere indgange. Her vil det enten fremgå af din billet, hvilken indgang du skal benytte, eller du vil have mulighed for at følge anvisningerne via skilte.

Hævekort

Hvis du har mulighed for det, er at altid en rigtig god idé at hæve kontanter inden ankomst til arenaen. De nærmeste hæveautomater ligger et godt stykke fra arenaen - ved Ballerup eller Skovlunde Station. Ved store arrangementer vil det være muligt at betale med kreditkort i indgangen, madboderne og baren. Dog ofte ikke garderoben. Derfor er det en god idé at medbringe kontanter. 

Toiletter

Der er toiletter i samtlige hjørner af arenaen og ligeledes adgang til handicaptoiletter på alle niveauer.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Ballerup Super Arena. Ved koncerter og shows vil der være muligt at komme ud og ryge under arrangementet. Følg skilte eller anvisninger fra publikumsvagterne. 

Garderobe

Ved større arrangementer i Ballerup Super Arena er der en bemandet garderobe. Det er sjældent muligt at betale med kreditkort i garderoben. Når arrangementet slutter og alle skal hjem samtidig, vil der nok blive kø ved garderoben - her beder vi dig om at hjælpe den gode stemning på vej ved at have lidt ekstra tålmodighed. Vi arbejder så hurtigt, vi kan. Ofte er du velkommen til at beholde din jakke hos dig under arrangementet eller efterlade den i bilen, hvis du vil undgå garderoben.

Handicapadgang

Ved Indgang Syd er der etableret lift til kørestol til inderkredsen og elevator til tribuneafsnittet. Handicaptoilettet findes tæt på indgangen, både på første sal og i stueetagen og på tribuneafsnittet i alle fire hjørner. Ved koncerter og shows udbydes der ofte en særlig kørestolsbillet, som vi beder kørestolsbrugere benytte sig af, da adgangsforhold og placering afgøres fra arrangement til arrangement. Derfor er det vigtigt at vi har et overblik over, hvor mange kørestolsbrugere der kommer, så vi kan sikre de bedste adgangsforhold.

Glemte sager

Har du tabt eller glemt noget i Ballerup Super Arena, så kan du kontakte Hanne eller komme forbi arenaen inden for almindelig kontortid. Vi beholder glemte ting i tre uger fra arrangementsdagen. 

Kontakt

Har du spørgsmål til et arrangement, vil det ofte kunne besvares hurtigst af arrangøren. Under det enkelte arrangement kan du finde arrangørens kontaktoplysninger. Hvis du har spørgsmål til daglig drift eller andet vedrørende Ballerup Super Arena, kan du kontakte os.