HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Velkommen til Ballerup Super Arena.

Sport, koncerter og konferencer - og hele Danmarks Cykelarena.

1.400 gratis P-pladser lige ude foran Ballerup Super Arena.
Lige ved motorvejsafkørsel 1 - Ballerup C” på motorringvej 04. Der er ca. 20 minutters kørsel fra centrum af København. Der er adgang til arenaen af to veje. Både af den officielle indkørsel og af Marbækvej.
Buslinje 350S kører fra København til Ballerup og holder næsten ved døren. Fra stoppestedet ”Tempovej” kan man se arenaen. Bussen kører i øvrigt både fra Ballerup og Malmparken Station. Tjek rejseplanen for mere information.
Malmparken Station er den nærmeste S-togsstation. Det tager ca. 15 minutter at gå fra stationen. Herfra kører S-togene jævnligt - også fredag og lørdag nat, hvor togene kører to gange i timen.

Vi elsker al sport!

Ballerup Super Arena er kraftcenter for eliteidrætten, vi er hele Danmarks cykelarena, og vi elsker al sport i alle genrer og på alle niveauer.

Hele året afholdes stævner for både amatører og professionelle, der nyder godt af vores store gulvareal og mange tilskuerpladser. VM i badminton, Regionals i Crossfit og VM i banecykling er blandt andet blevet afholdt her med stor succes. Til dagligt fungerer hallen som multiarena for træning i mange discipliner, og cykelbanen bruges som Team Danmark-elitesportscenter for landets bedste banecykelryttere.

Ballerup Super Arena er en del af Ballerup Kommune, og det giver de lokale sportsforeninger en helt unik mulighed. Vi støtter nemlig  lokale sportsfolk, så de kan opleve suset ved at afholde deres store sportsbegivenheder i professionelle rammer - fordi glæden ved sport styrkes, når omgivelserne er gode. 

Klik her for at få mere at vide om daglig træning i Ballerup Super Arena og Ballerup Idrætsby.

Konferencer og messer med let adgang for gæster

Ballerup Super Arena tilbyder en unik ramme omkring erhvevsarrangementer som konferenser og messer. Arenaen kan inddeles på uanede måder, og der er flere indgange og mindre lokaler. Med 20 minutter til København ligger Ballerup Super Arena rigtig godt for gæster fra hele hovedstadsområdet. Ikke mindst fordi vi har 1.400 gratis p-pladser lige uden for døren.  

Alle vores erhvervskunder er med til at støtte idrætslivet, for indtjeningen indgår i et kredsløb, der gør det muligt at afholde endnu flere sportsbegivenheder - uanset om det er landsholdskampe i basketball eller det lokale opgør mod naboklubben.

 

Koncerter med god lyd

Ballerup Super Arena kan have op til 7.000 mennesker til koncert på én gang – det gør arenaen til et af Danmarks største koncertsteder. Vi er et stemningsfuldt og meget fleksibelt koncertsted, der kan give både gæster og kunstnere en mindeværdig oplevelse.

Lyden i Ballerup Super Arena er et kapitel for sig. Tagets hvælving og træspær i forbindelse med den skålform, som cykelbanen danner omkring koncertarealet, sammen den dæmpende gummioverflade på gulvet bryder i fællesskab lydbølgerne, så de ikke kastes direkte tilbage til udgangspunktet. Der er ingen parallelle flader, og dermed undgås den problematiske ”hal-lyd”, som kendes fra rektangulære betonkonstruktioner.

Hanne Kaarup

Koordinator
Spørg mig om bookinger, tider og idræt i Ballerup Super Arena

  2516 9713
  haka@balk.dk

Michael Capion-Houborg

Venuekoordinator
Spørg mig om arrangementer, events og koncerter

  2154 1943
  mcap@balk.dk

Mette Herold Pedersen

Kommunikation og udvikling
Spørg mig om presse, web og kommunikation

  2531 5929
  mep2@balk.dk

Paul Pultz Frederiksen

Tekniker
Spørg mig om teknik, håndværk og varelevering

  4041 5904
  pauf@balk.dk

John Pedersen

Tekniker
Spørg mig om teknik, håndværk og varelevering

  2034 8737
  johp@balk.dk

Ketil Folmer Christensen

Chef
Spørg mig om strategi og prioriteringer

  2141 4672
  ketc@balk.dk

Tom Høyen Brinckmann

Daglig leder
Spørg mig om daglig drift og idræt

  5124 1077
  tbri@balk.dk

Jeanette Jørgensen

Økonomi
Spørg mig om faktura og betalinger

  2054 6601
  jnj@balk.dk