HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.
Det er let at komme til Ballerup Super Arena i bil. Arenaen ligger tæt ved motorvejsafkørsel ”1 - Ballerup C” på motorringvej 04. Der er ca. 20 minutters kørsel fra centrum af København og 1650 gratis parkeringspladser foran arenaen. Der er adgang til arenaen af to veje. Både af den officielle indkørsel og af Marbækvej.

Der er flere muligheder, hvis du kommer med offentlige transportmidler. Malmparken Station er den nærmeste S-togsstation. Det tager ca. 15 minutter at gå fra stationen. Herfra kører S-togene jævnligt - også fredag og lørdag nat, hvor togene kører to gange i timen. Fra Ballerup Station tager det ca. 25 minutter at gå til arenaen.

Buslinje 350S kører fra København til Ballerup og holder næsten ved døren. Fra stoppestedet ”Tempovej” kan man se arenaen. Bussen kører i øvrigt både fra Ballerup og Malmparken Station. Tjek rejseplanen for mere information.

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Angiv venligst e-mailadressen til din konto. En verificeringskode vil blive sendt til dig. Når du har modtaget verificeringskoden vil du kunne vælge en ny adgangskode til din konto.

Alle
Arrangementer
17-18. august
Linedance-festival
17-18. august
Denne weekend kommer til at stå på masser af god musik, hyggeligt samvær og sjov motion for alle aldre. Den glade danseform består af en række trin, der gentages. Det er derfor er rigtig god dans, hvor både begyndere og øvede kan danse side om side.
23-25. august
CROSSFIT: Butchers Classic
23-25. august
Du har måske set CrossFit på Netflix, måske du kender en som dyrker det, eller også har du sågar selv prøvet det. Nu har du mulighed for at komme ind til Danmarks største CrossFit-konkurrence i Ballerup Super Arena og opleve de fitteste atleter i Norden.
4. september
CYKLING - medaljeløb
4. september
Medaljeløb er en god tradition i dansk cykelsport, og har været fundamentet for karrierestart for rigtig mange gode cykelryttere. Det er den oplagte måde for børn og unge at få en introduktion til cykelsporten. Man behøver endda ikke have en racercykel for at deltage.
Stævner 2019/20
Cykling
Stævner 2019/20
Her er din chance for at opleve DBC's velorganiserede cykelstævne – altid med cykling i verdensklasse. Mød garvede landsholdsryttere, seksdagesløb-stjerner og få et smugkig på fremtidens cykelprofiler. 
2-3. november
Cykelmesse
2-3. november
Den første weekend i november slår cykelmessen Bike Blowout dørene op for første gang. På Bike Blowout kan du komme og prøve cyklen, inden du køber den, og samtidigt tage den med hjem til en fantastisk pris. Messen har fokus knivskarpe tilbud på cykler, tøj og udstyr med udsalgsvarer fra 2019-katalogerne. Men der er også plads til masser af nyheder og inspiration til nye rejsemål, motionsløb og events.
27. december
Atletik
27. december
Julestævnet er en fantastisk tradition for alle, der elsker atletik. I år gentager vi succesen, og Ballerup Atletik Klub glæder sig til at byde både nye og erfarne atleter indenfor i varmen, når årets sidste stævne afholdes.
Seksdagesløb - 2020
Cykling
Seksdagesløb - 2020
Seksdagesløbet er stemning og fest - og banecykling på allerhøjste niveau. Det er seks dage med mulighed for helt store oplevelser, det er stolt tradition, og det tiltrækker tilskuere fra hele Danmark år efter år.
EM: TeamGym2020
Europamesterskabet i TeamGym 2020 er for første gang på københavnsk jord, og det bliver den største oplevelse i en sportsgren, der er i en liga for sig. Vær med, når Ballerup Super Arena åbner dørene til en eksplosion af et Europamesterskab med verdens bedste gymnaster inden for TeamGym.
Om os
Ballerup Super Arena skaber plads til store oplevelser inden for sport og underholdning. Og så er det Hele Danmarks cykelarena.
Arenaen i tal
et bruttoareal på 15.000 m2 fordelt på en 250 m lang cykelbane, en inderkreds, handicapvenlige faciliteter, tribuner, tre lounger/mødelokaler, backstage-lokale, kontorer og øvrige faciliteter.
Messer og konferencer
Ballerup Super Arena er eventarrangørens legeplads når det kommer til erhvervsarrangementer som messer, årsmøder eller konferencer. Arenaen er en helt unik kulisse for dit arrangement og samtidig udstyret med moderne løsninger inden for både lyd, lys og scene.
Koncerter
Ballerup Super Arena har plads til 7000+ publikummer til den store koncert. Samtidig er den unikke indretning med til at understøtte en varm og tæt stemning.
VELKOMMEN TIL BALLERUP SUPER ARENA
Ballerup Super Arena skaber plads til store oplevelser inden for sport og underholdning. Og så er den hele Danmarks cykelarena.
Læs mere
Ballerup Super Arena skaber plads til store oplevelser inden for sport og underholdning. Og så er vi hele Danmarks cykelarena
Rammen om events på alle niveauer
Årsmøder og konferencer - eller måske en messe? Arenaens er yderst fleksibel fuldt ud professionelt udstyret.
I Ballerup Super Arena er der rig mulighed for at afholde mange forskellige typer af arrangementer. Arenaen kan med sin store publikumskapacitet, fleksible indretningsmuligheder og gode akustik rumme alt fra konferencer og generalforsamlinger til messer, koncerter og sportsevents.
Læs mere..
Ballerup Super Arena er eventarrangørens legeplads - vi er mulighedernes arena.
Hele Danmarks Cykelarena
VM, verdensrekorder og det københavnske seksdagesløb - Ballerup Super Arena er alle cykelelskeres hjemsted
I Ballerup Super Arena ligger 250 meter cykelbane. Siden åbningen i 2001 har cyklingen været definerende for arenaens udtryk. Det gør banen oplagt for cykelstævner og løb på nationalt og internationalt niveau.
Læs mere
Siden arenaen stod færdig i 2001 har vi været en del af cykelsporten.
Vi elsker al sport
Ballerup Super Arena er en helt eminent ramme om sportsbegivenheder i alle størrelser
Året igennem arrangeres stævner for både amatører og professionelle i alle aldre. Basketlandskamp, VM i taekwondo, Regionals i Crossfit har foldet sig ud i arenaen.
Læs mere..
Ballerup Super Arena gør sportsoplevelser lidt større. Lokalt såvel som internationalt.
  • VELKOMMEN TIL BALLERUP SUPER ARENA Ballerup Super Arena skaber plads til store oplevelser inden for sport og underholdning. Og så er vi hele Danmarks cykelarena
  • Rammen om events på alle niveauer Ballerup Super Arena er eventarrangørens legeplads - vi er mulighedernes arena.
  • Hele Danmarks Cykelarena Siden arenaen stod færdig i 2001 har vi været en del af cykelsporten.
  • Vi elsker al sport Ballerup Super Arena gør sportsoplevelser lidt større. Lokalt såvel som internationalt.

Vi er klar til at tage godt imod jer

Hej! Spørg mig om alt - fx bookinger, tider
og idræt i Ballerup Super Arena
2516 9713     haka@balk.dk
Hanne Kaarup
Hanne Kaarup
koordinator
Kom indenfor! Spørg mig om arrangementer,
events og koncerter
2154 1943     mcap@balk.dk
Michael Capion-Houborg
Michael Capion-Houborg
venuekoordinator
Hej med dig! Spørg mig om presse,
web og kommunikation
2131 5929     mep2@balk.dk
Mette Herold Pedersen
Mette Herold Pedersen
kommunikation og udvikling