HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.
Det er let at komme til Ballerup Super Arena i bil. Arenaen ligger tæt ved motorvejsafkørsel ”1 - Ballerup C” på motorringvej 04. Der er ca. 20 minutters kørsel fra centrum af København og 1650 gratis parkeringspladser foran arenaen. Der er adgang til arenaen af to veje. Både af den officielle indkørsel og af Marbækvej.

Der er flere muligheder, hvis du kommer med offentlige transportmidler. Malmparken Station er den nærmeste S-togsstation. Det tager ca. 15 minutter at gå fra stationen. Herfra kører S-togene jævnligt - også fredag og lørdag nat, hvor togene kører to gange i timen. Fra Ballerup Station tager det ca. 25 minutter at gå til arenaen.

Buslinje 350S kører fra København til Ballerup og holder næsten ved døren. Fra stoppestedet ”Tempovej” kan man se arenaen. Bussen kører i øvrigt både fra Ballerup og Malmparken Station. Tjek rejseplanen for mere information.

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til e-mailadressen på fil.

Alle
Arrangementer
19. december
CYKLING: DM i parløb
19. december
Kom til DM i parløb, keirin for herre elite og meget mere cykelløb. Danmark ligger helt i top, når det gælder banecykling, og også denne torsdag byder DBC's cykelstævne på cykling i verdensklasse. Kom og vær med, når danmarksmesteren i parløb findes.
27. december
ATLETIK - julestævne
27. december
Julestævnet er en fantastisk tradition for alle, der elsker atletik. I år gentager vi succesen, og Ballerup Atletik Klub glæder sig til at byde både nye og erfarne atleter indenfor i varmen, når årets sidste stævne afholdes.
28. december
CYKLING - nytårsstævne
28. december
Oplev det klassiske Nytårsstævne med 100 km. parløb. En meget traditionsrig begivenhed i dansk cykelsport, og en god lejlighed til at ønske Godt Nytår!
9. januar
CYKLING: stævne
9. januar
En unik mulighed for at se sport på allerhøjeste niveau og få et kig på næste generation af danske cykelryttere. Aftenen byder blandt andet på 40 km parløb og dernypace. 
15. januar
BASKET: Wolfpack vs. Cph. Basketball
15. januar
Basketligaen: Begynd året med en revanchekamp, når hjemmebaneholdet Wolfpack igen byder Københavnerne op til spil i Ballerup Super Arena. Hvem får den sidste bold i kassen i dag, hvor det igen er kampen om hovedstaden der er på spil.
18-19. januar
ATLETIK - østmesterskaberne
18-19. januar
Østmesterskaberne i atletik holdes af Ballerup Atletik Klub.
23. januar
CYKLING: stævne
23. januar
Rund banesæsonen af med vinterhalvårets sidste torsdagsstævne. Aftenen byder blandt andet på DBC's 10-km.mesterskab og parløb over 40 km. 
7.-9. februar
CYKLING
7.-9. februar
Kom med til det internationale 3-dagesløb, en koncentreret og højspændt fest, hvor landets dygtigste cykelryttere dyster mod internationale navne. Der er lagt op til cykelløb i verdensklasse for både talenter, eliten og ikke mindst Danmarks mini-ryttere.
18. april
BASKET: Harlem Globetrotters
18. april
Legendariske Harlem Globetrotters er populære i Danmark, og nu vender det verdensberømte hold tilbage til Ballerup Super Arena. Kom med og oplev en række af klodens bedste basketball-spillere levere et spektakulært show.
EM: TeamGym2020
Europamesterskabet i TeamGym 2020 er for første gang på københavnsk jord, og det bliver den største oplevelse i en sportsgren, der er i en liga for sig. Vær med, når Ballerup Super Arena åbner dørene til en eksplosion af et Europamesterskab med verdens bedste gymnaster inden for TeamGym.
Om os
Ballerup Super Arena skaber plads til store oplevelser inden for sport og underholdning. Og så er det Hele Danmarks cykelarena.
Arenaen i tal
et bruttoareal på 15.000 m2 fordelt på en 250 m lang cykelbane, en inderkreds, handicapvenlige faciliteter, tribuner, tre lounger/mødelokaler, backstage-lokale, kontorer og øvrige faciliteter.
Messer og konferencer
Ballerup Super Arena er eventarrangørens legeplads når det kommer til erhvervsarrangementer som messer, årsmøder eller konferencer. Arenaen er en helt unik kulisse for dit arrangement og samtidig udstyret med moderne løsninger inden for både lyd, lys og scene.

Vi er klar til at tage godt imod jer

Hej! Spørg mig om alt - fx bookinger, tider
og idræt i Ballerup Super Arena
2516 9713     haka@balk.dk
Hanne Kaarup
Hanne Kaarup
koordinator
Kom indenfor! Spørg mig om arrangementer,
events og koncerter
2154 1943     mcap@balk.dk
Michael Capion-Houborg
Michael Capion-Houborg
venuekoordinator
Hej med dig! Spørg mig om presse,
web og kommunikation
2131 5929     mep2@balk.dk
Mette Herold Pedersen
Mette Herold Pedersen
kommunikation og udvikling