HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.
Det er let at komme til Ballerup Super Arena i bil. Arenaen ligger tæt ved motorvejsafkørsel ”1 - Ballerup C” på motorringvej 04. Der er ca. 20 minutters kørsel fra centrum af København og 1650 gratis parkeringspladser foran arenaen. Der er adgang til arenaen af to veje. Både af den officielle indkørsel og af Marbækvej.

Der er flere muligheder, hvis du kommer med offentlige transportmidler. Malmparken Station er den nærmeste S-togsstation. Det tager ca. 15 minutter at gå fra stationen. Herfra kører S-togene jævnligt - også fredag og lørdag nat, hvor togene kører to gange i timen. Fra Ballerup Station tager det ca. 25 minutter at gå til arenaen.

Buslinje 350S kører fra København til Ballerup og holder næsten ved døren. Fra stoppestedet ”Tempovej” kan man se arenaen. Bussen kører i øvrigt både fra Ballerup og Malmparken Station. Tjek rejseplanen for mere information.

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.


Året rundt byder den fleksible og vidtfavnende Super Arena på en bred vifte af sports- og kulturarrangementer. Arenaen kan rumme et publikum på 9.200 stående eller 6.500 siddende gæster og er derfor ideel til store begivenheder.

Det er stedet hvor et væld af seriøse gamere mødes til spilfestival, hvor flere tusinde musikelskere samles til koncerter med internationale stjerner som Bryan Adams og Backstreet Boys, hvor handlende strømmer til for at gøre et godt kup til outletmesse eller et unikt fund til loppemarked og hvor entusiastiske fans overværer store sportsbegivenheder som VM i badminton.