HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.
Årets Sportsnavn 2020
Stort tillykke til Banelandsholdet der for 2. år i træk har modtaget prisen som "Årets Sportsnavn".
Basketball: Harlem Globetrotters
7. september 2021

Vil du have en unik oplevelse, hvor adrenalinet pumper og de store smil kommer frem? Book en to-timers cykeloplevelse i hele Danmarks cykelarena med tidligere topcykelrytter Jimmi Madsen som din holdkaptajn.

Der er to muligheder: Book en plads på et åbent event eller arranger dit eget eksklusive cykelevent.

Din vært og underviser
Jimmi Madsen er tidligere professionel cykelrytter og del af legendariske PAR NR 7. Han har hele ni seksdagesløbssejre i bagagen og har også vundet OL-bronze og EM-guld tre gange i banecykling. Sammen med Jimmi Madsen bliver I guidet godt gennem cykeloplevelsen. Samtidig deler han uden forbehold ud af sin begejstring for banecykelsporten.

Åbne events
Du finder åbne hold i banecykling hele året. Det eneste, du skal gøre er at finde et tidspunkt, der passer dig:

  • Januar 2021: Søndag den 31. januar kl. 14.00 til 16.00

  • Februar 2021: Følgende søndage: 14. og 21. februar kl. 14.00 til 16.00

  • Marts 2021: Følgende søndage: 7. og 21. marts kl. 14.00 til 16.00

  • April 2021: Søndag den 11. april kl. 14.00 til 16.00

  • Maj 2021: Søndag den 9. maj kl. 14.00 til 16.00

Meld dig til: Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om, hvilket hold du ønsker at melde dig til. Har du spørgsmål, svarer vi også så hurtigt vi kan på mailen.


Eksklusivt cykelevent

Har du en gruppe, der gerne vil køre på banen selv? Tag en banespurt mod kolleger eller venner med et eksklusivt event, hvor det kun er jer, der sætter tempoet. Perfekt til firmaarrangement, teambuilding, polterabend, vennegruppen eller landevejsklubben. Alle kan være med. 

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med lidt stikord om hvad, hvornår og hvor mange I er, så vender vi tilbage for at skræddersy arrangementet sammen med jer. Du kan også kontakte Jimmi på 40 11 04 17. 

Udstyr: Kom som du er

Vi stiller alt til rådighed af banecykler, sko og hjelme. 

Pris

Åbne hold: 800 kr. pr. person

Eget event: 8.000 kr. inkl. moms. for op til 15 personer. For hold over 15 personer er prisen 500 kr. ekstra pr. person.

 

Banecykelevents udbydes i et samarbejde mellem Ballerup Super Arena og Jimmi Madsen. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse i hele Danmarks cykelarena.