HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Kom med og deltag i cykelsportens mest favnende og farverige begivenhed. Hvis du aldrig har oplevet banecykling før, er det en oplagt mulighed, og har du været her før, så kommer du helt sikkert igen.

Seksdagesløbet er stemning og fest - og banecykling på allerhøjste niveau. Det er seks dage med mulighed for helt store oplevelser, det er stolt tradition, og det tiltrækker tilskuere fra hele Danmark år efter år.

Første gang, der blev afholdt seksdagesløb i København, var i 1934 i Forum, og det voksede sig hurtigt til et kulturelt og sportsligt tilløbsstykke. Løbet har været fast i Ballerup Super Arena Siden 2002, hvor arenaen stod klar med Danmarks første indendørs cykelbane: Den perfekte kulisse for seksdagesløbet. 

Seksdagesløbet køres over seks intensive dage, hvor 16 par dyster i en række forskellige discipliner.

Par nr. 7 er favoritter hos stampublikummet, men de bliver altid udfordret til stregen - måske af Par nr. 9, måske af Par nr. 1 eller måske fra en overraskende side... Du kan selv finde dit favoritpar blandt de mangespændende cykelryttere, der altid er med i løbet.

Tirsdag aften byder på den helt store finale, og slutter med kåring af årets vindere. Det Københavnske seksdagesløb er en begivenhed for alle. Du kan roligt invitere familie, venner eller kolleger med til en stor oplevelse. I får helt sikkert en super oplevelse, som I vil huske og have til fælles langt ud i fremtiden.

De inkarnerede seksdagesløbsgæster kan glæde sig over, at løbet igen i år er en del af den internationale løbsserie, der også omfatter seksdagesløbene i London, Berlin og i år også Melbourne og Manchester samt med finalen i Brisbane, Australien. Det bliver derfor med garanti et felt med de største internationale seksdagesprofiler. 

I år er det 57'ne Københavnske seksdagesløb - det 16. i Ballerup Super Arena. 

Praktisk

Tid: Torsdag (31.01), fredag (01.02), lørdag (02.02), søndag (03.02), mandag (04.02) og tirsdag (05.02) 
Billet: Købes gennem sweetdeal (salget er i gang)
Mad og drikke: kan købes under hele stævnet (må ikke medbringes)
Arrangør6dagesløbet  

Ballerup Super Arena er #HeleDanmarksCykelarena. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.