HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Europamesterskabet i TeamGym er for første gang på københavnsk jord, og det bliver den største oplevelse i en sportsgren, der er i en liga for sig. Vær med, når Ballerup Super Arena åbner dørene til en eksplosion af et Europamesterskab med verdens bedste gymnaster inden for TeamGym.

The European Championships in TeamGym 2020 in Copenhagen will be the biggest of its kind! So get your tickets and be a part of an explosive event in Ballerup Super Arena with the world’s best TeamGym gymnasts!

Praktisk 

Dato: 14., 15., 16. og 17. april 2021
Billet: Købes gennem ticketmaster
Mad og drikke:  Kan købes i Super Arenaen under hele mesterskabet (må ikke medbringes)
Arrangør: Danmarks Gymnastik Forbund - Sport Event Denmark - Ballerup Kommune: Læs mere og find kontaktinformationer på Teamgym2020.com

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med TeamGym? Glæd dig...

Gymnastikformen er en kombination af kraft, hurtighed, præcision og samarbejde. Og så er det en festlig og fængslende oplevelse for alle aldre, der med garanti får dig ud på kanten af stolen.

TeamGym består af tre discipliner: Gulv, Tumbling og Trampet. Alle discipliner kræver fremragende individuel teknik og et stærkt teamwork. Et hold består af 8-10 gymnaster af enten kvinder, mænd eller blandede hold.