HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

En sejr over Hviderusland på hjemmebane er nødvendig i denne 3. kvalifikationsrunde. Det var tæt på, men det blev ved ligeved og næsten. Danmark gjorde det flot i 2. kvalifikationsrunde hvor modstanderne var langt højere rangerende.

 

Praktisk

Dato/Tid: 
17. august kl. 18:00-20:00
Billet:  fra 100 kr. (børn fra 60,-)  sælges gennem billetto
Mad og drikke:  Kan købes i arenaen (må ikke medbringes)
Arrangør Danmarks Basketball Forbund 
Kontakt:  Har du spørgsmål til arrangementet? Find kontaktinfo her.

 


Danmark i 3. kvalifikationsrunde. 

Det var tæt på, men det blev ved ligeved og næsten. Danmark gjorde det flot i 2. kvalifikationsrunde hvor modstanderne var langt højere rangerende modstandere ift. Danmark som Sverige og Hviderusland. At vinde 2. kvalifikationsrunde ville have betydet at Danmark undgik at spille i 3. kvalifikationsrunde. 

Herrerne overraskede alt og alle med at slå først Hviderusland på udebane i dobbelt overtid og efterfølgende at tage den kun fjerde sejr over Sverige i Ballerup Super Arena den 28. juni i 57 opgør. Både Hviderusland og Sverige fik slået øjnene op for den lille basketnation mod nord. Så begge hold mødte velforberedt i returkampene hvor det desværre blev til 2 tætte nederlag på henholdsvis 4 og 5 point, i kampe hvor Danmark så absolut havde chancerne til at afgøre det til egen fordel. En slutplacering som nummer 3 i en tæt gruppe gør, at Danmark nu igen står overfor en kvalifikationsrunde i kampen om at komme til EM 2021. Denne gang er det 3. kvalifikationsrunde hvor Albanien og Hviderusland endnu engang venter i 4 intense kampe. 

Kun førstepladsen tæller!

Skal herrelandsholdet med i kvalifikationsturneringens hovedrunde og prøve at bide skeer med de store hold som Spanien, Kroatien, Frankrig & Italien så er det kun en førsteplads i gruppen der tæller, da det kun er vinderen af gruppen som går videre til hovedkvalifikationen, hvor alle de stærkeste basketnationer træder ind. Klarer holdet den udfordring venter der et gruppespil med 4 hold, hvor Danmark vil være fjerdeseedet i gruppen og hvor det blot at blive nr. 3 i den gruppe vil sikre at holdet er med til EM slutrunden i 2021. I denne kamp er det modstanderen fra 1. kvalifikationsrunde Albanien der venter i den første hjemmekamp. En modstander som Danmark havde godt styr på i de 2 kampe i foråret/sommer 2018 med en klar sejr i en fyldt Arena Næstved på hjemmebane og en kontrolleret udebanesejr i gruppespillets sidste kamp på 8 point. 

Landskampene er en fest. 

Kampene mod Hviderusland og Albanien er endnu en sportslig udfordring men det er samtidig også en mulighed for at vise hele sports Danmark hvad vi kan i Basketballsporten. Nemlig det at støtte op om et hold og en sport der er på vej til at blive en betydende sport i Danmark og er i kraftig fremgang. Ikke mindst også at holde en fest når vores landshold spiller kampe. Så vi indretter igen hallen i røde og hvide farver. Inviterer danserne, maskotterne og toastmasteren. Underholder publikum med sjove konkurrencer og festlige indslag. Så #BasketDanmark# kig indenfor i sommervarmen og få en hyggelig eftermiddag i sporten og i underholdningens tegn. 

 

Ballerup Super Arena elsker sport i verdensklasse! Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.