HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.
 Foto fra kenneth 680x680

Introduktion til cykelsportenen for børn og unge med det gratis medaljeløb i og uden for Ballerup Super Arena

Praktisk

Dato/Tid: 
4. september (tid kommer) 
Tilmelding:  Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og fødselsår 
Pris Gratis 
Arrangør DBC: Dansk Bicycle Club
Kontakt:  Har du spørgsmål til arrangementet? DBC: Dansk Bicycle Club

 

 

Medaljeløb er en god tradition i dansk cykelsport, og har været fundamentet for karrierestart for rigtig mange gode cykelryttere. Det er den oplagte måde for børn og unge at få en introduktion til cykelsporten. Man behøver endda ikke have en racercykel for at deltage. Mange kører på en normal cykel. Dog er det påkrævet at alle kører med cykelhjelm.

Medaljeløb afholdes af klubber under Danmarks Cykle Union (DCU) i samarbejde med DCU, PostNord, Danmarks Idræts Forbund (DIF). Der er tale om et event for alle børn fra 7 til 18 år. Rigtig mange danske klubber afholder et medaljeløb hvert år.
Der køres i aldersklasser og i distancer fra 4 til 15 km. Deltagerne kan køre på alle slags cykler, men skal dog have cykelhjelm på.

Den 4. september afvikler Danmarks ældste cykelklub, DBC – Dansk Bicycle Club, et spektakulært medaljeløb. Der vil nemlig blive lavet start og mål inde i dansk banecyklings højborg, Ballerup Super Arena, hvor der også vil blive kørt som en del af rundstrækningen.
Alså mulighed for alle børn og unge for at køre cykelløb på en helt anderledes måde.