HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Kofukan International Cup 2020 er de internationale mesterskaber for alle medlemsklubber inden for Kofukan International Karate-systemet.

Måske er du allerede draget ind i den mere end tusindår gamle kampkunstverden. Du har allerede noteret dig, at der er OL i Japan i 2020, og at karate er på programmet for første gang nogensinde. Så har du helt sikkert også bare brug for tid og sted, og så ved du, at du naturligvis skal med, når Kofukan International Cup kommer til hovedstadsområdet, nærmere bestemt Ballerup Super Arena i det tidlige forår.

Hvis du derimod ikke i forvejen kender meget til karate, udover en fascination af sporten, der emmer af koncentration, balance og styrke, så har du nu chancen for at blive en del af eventyret. Lad dig suge ind i et univers af kampkunst, når Kofukan Karate Cup kommer til Danmark.

Der vil være deltagere fra op mod 15 forskellige lande, der kæmper om medaljer i to discipliner:

  • Kata, som er den ældste form for karatetræning, er kamp mod flere usynlige modstandere. En serie af teknikker, der udføres i en bestemt rækkefølge og som stiller store krav til teknik, koordination, balance, timing og koncentration.
  • Kumite, eller egentlige kamp kræver at udøveren kan anvende sin taktik og teknik til både forsvar, angreb og undvigelse. Alle angreb gennemføres med fuld kraft, men må kun markeres på modstanderen, hvilke stiller store krav til præcision, timing og hastighed i teknikkerne.

Japansk tradition med rødder i Europa

Kofukan har sine rødder i Europa men med en stærk officiel tilknytning til karates hjemland, Japan. Kofukan vokser sig hele tiden større og forgrener sig ud i resten af verden. I år er det den 45’ende gang, der holdes Kofukan International Cup, men kun tredje gang, det kommer til Danmark. Sidste gang var i 2006 – også dengang i Ballerup Super Arena.

Praktisk

Hvornår: 4.-5. april (tid kommer)
Billet: Købes i døren (pris kommer)
Mad og drikke:  Der kan købes mad og drikke - egne varer må ikke medbringes
Kontakt arrangør: Gå til Kofukan Ballerups website
Se mere her:
Gå til Kofukan International Cups website

 
Ballerup Super Arena glæder sig til at give dig endnu en stor sportsoplevelse.