HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

NB. Grundet foranstaltningerne omkring Coronavirus har arrangørerne aflyst arrangementet  

henvendelser omkring aflysningen kan rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kofukan International Cup 2020 er de internationale mesterskaber for alle medlemsklubber inden for Kofukan International Karate-systemet.

Der vil være deltagere fra op mod 15 forskellige lande, der kæmper om medaljer i to discipliner:

  • Kata, som er den ældste form for karatetræning, er kamp mod flere usynlige modstandere. En serie af teknikker, der udføres i en bestemt rækkefølge og som stiller store krav til teknik, koordination, balance, timing og koncentration.
  • Kumite, eller egentlige kamp kræver at udøveren kan anvende sin taktik og teknik til både forsvar, angreb og undvigelse. Alle angreb gennemføres med fuld kraft, men må kun markeres på modstanderen, hvilke stiller store krav til præcision, timing og hastighed i teknikkerne.

Japansk tradition med rødder i Europa

Kofukan har sine rødder i Europa men med en stærk officiel tilknytning til karates hjemland, Japan. Kofukan vokser sig hele tiden større og forgrener sig ud i resten af verden. I år er det den 45’ende gang, der holdes Kofukan International Cup, men kun tredje gang, det kommer til Danmark. Sidste gang var i 2006 – også dengang i Ballerup Super Arena.

Praktisk

Hvornår: AFLYST (4.-5. april) 
Billet: For refusion af købte billetter kontakt kic@Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Mad og drikke: 
Kontakt arrangør: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Se mere her:
Gå til Kofukan International Cups website