HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

11.-13. november 2021: 

Kom til 6-dagesstemning over 3 dage!   

DBCs 3-dagesløb vender tilbage! I februar 2020 afviklede verdens ældste cykelklub, DBC, et særdeles succesfuldt 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Anden udgave var planlagt til november 2020, men måtte aflyses på grund af COVID-19. Nu er DBC klar til at køre den 11. til 13. november i Ballerup Super Arena.

“Det bliver fantastisk at komme i gang igen. Det bliver tre dage med godt cykelløb og så håber vi at kunne skabe 6-dagesstemning over alle tre dage”, lyder de fra DBCs formand Bjarne Kratholm. Der køres torsdag til lørdag og både for herre- og kvinde elite, et talentløb og et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år. “Vi forhandler med en række store profiler om deltagelse i løbet, og håber på stor opbakning fra cykelfans, så vi kan sikre 3-dagesløbet som et fast event år efter år”.

Som udgangspunkt er der free seating i hallen, men DBC følger udviklingen i coronarestriktionerne tæt, og kan vælge at lave sektionsopdeling i hallen. De første 500 billetter per dag vil i givet fald være i sektion A, de næste 500 i sektion B osv. Hallen vil i givet fald blive opdelt i sektioner. Sektion A er langs målstregen.

DBCs 3-dagesløb er tre koncentrerede dage med rig mulighed for store cykeloplevelser. Konceptet bliver mere og mere udbredt på de europæiske cykelbaner. Der køres blandt andet i hollandske Alkmaar og i britiske Manchester.

Ved DBCs 3-dagesløb i Ballerup Super Arena køres der for herre elite, kvinde elite, et talentløb og et miniløb for de 12 til 14-årige. Der køres efter 6-dageskonceptet med et samlet klassement over tre dage.

Programmet for de tre dage vil på et senere tidspunkt annonceres på løbets hjemmeside.


Praktisk

Hvornår: 11.-13. november 2021
Billetter: Billetsalg.dk
Billetpriser:

Torsdag og fredag: 150 kr.
Lørdag: 200 kr.

Officielle hjemmeside: dbc3dages.dk
Arrangør: DBC: Dansk Bicycle Club 

 

Ballerup Super Arena er #HeleDanmarksCykelarena. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.