HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Mød frisk op på arbejde efter et par timers banecykling!

Netværkscykling er til dig, der har lyst til at cykle hver uge og forbedre dine evner sammen med andre cykelentusiaster på Ballerup Super Arenas velodrom. Eneste forudsætning er, at du skal holde af fart og have lyst til at udfordre dig selv.

Din træner
Jørgen Sørensen, medlem af DBC Ballerup siden 1999. Jørgen har siden 2017 siddet i DBC’s bestyrelse samt været træner for såvel veteran- samt elitehold. Derudover er Jørgen Sørensen en del af DBC’s Derny korps og derigennem hjælpetræner for landsholdet i banecykling.

Træningen
Træningen starter med cirka 30 minutters opvarmning. Efterfølgende kører vi træningsløb eller holdløb. Klokken cirka 8:00 er der fri leg på banen, så hvis man ønsker at rulle af eller prøve noget af, så er der mulighed for det. 

Én gang om måneden holder vi netværksmøde med kaffe og morgenbrød, hvor forskellige firmaer fortæller om deres firma. Mere om dette ved sæsonstart.

Holdet
Deltagerne til netværkscykling er en flok glade cykelentusiaster, der bare godt kan lide at cykle. Seks af deltagerne til netværkscykling er desuden unge mennesker fra Hedegårdsskolens idrætslinie, der har valgt at satse på deres sport, samtidig med at de går i skole. Vi har et deltagerantal på maksimalt 50 deltagere, og holdet deles i 2-3 grupper under træningen.

Udstyr: Cykel, sko og hjelm
Du medbringer selv banecykel, sko, hjelm og cykeltøj.

Leje af banecykel
Banecyklen kan også lejes af Ballerup Super Arena til en pris á 1.250 kr. for en hel sæson. Alle lejecykler er monteret med pedaler, der passer til Look KEO-klamper, og du skal sørge for at have de rigtige sko med. Vær også opmærksom på, at du ikke kan være sikker på, at det er den samme cykel, der er til rådighed hver gang. Det er ikke muligt at leje sko og hjelme.

Praktisk

Hvornår: Vi træner tirsdage og torsdage kl. 6:30 - 8:30 fra 18. oktober 2022 - 23. marts 2023. 
Pris: Det koster 2.700 kr. at deltage i hele sæsonen. Cykler kan lejes for 1.250 kr. pr. sæson. 
Tilmelding: Tilmeld dig selv og evt. din kollega via NemTilmeld
Arrangør: Ballerup Super Arena og Jørgen Sørensen udbyder sammen Netværkscykling.
Kontakt: Jørgen Sørensen på tlf. 6120 8115

 

Netværkscykling udbydes i et samarbejde mellem Jørgen Sørensen og Ballerup Super Arena - hele Danmarks cykelarena. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.