HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Mød frisk op på arbejde efter et par timers banecykling!

Netværkscykling er til dig, der har lyst til at cykle hver uge og forbedre dine evner sammen med andre cykelentusiaster på Ballerup Super Arenas velodrom. Eneste forudsætning er, at du skal holde af fart og have lyst til at udfordre dig selv.

Din træner
Kenneth Røpke er tidligere dansk banerytter, flere gange Danmarksmester og deltager ved VM og OL. Røpke er desuden sportschef i Dansk Bicycle Club (DBC). Han har gode forudsætninger for at lære fra sig med officiel træneruddannelse og erfaring som assisterende banelandsholdstræner.

Træningen
Træningen starter med cirka 30 minutters opvarmning. Efterfølgende kører vi træningsløb eller holdløb. Klokken cirka 8:00 er der fri leg på banen, så hvis man ønsker at rulle af eller prøve noget af, så er der mulighed for det. 

Holdet
Deltagerne til netværkscykling er en flok glade cykelentusiaster, der bare godt kan lide at cykle. Seks af deltagerne til netværkscykling er desuden unge mennesker fra Hedegårdsskolens idrætslinie, der har valgt at satse på deres sport, samtidig med at de går i skole. Vi har et deltagerantal på maksimalt 50 deltagere, og holdet deles i 2-3 grupper under træningen.

Udstyr: Cykel, sko og hjelm
Du medbringer selv banecykel, sko, hjelm og cykeltøj.

Leje af banecykel
Banecyklen kan også lejes af Ballerup Super Arena til en pris á 1.000 kr. ex. moms for en hel sæson. Alle lejecykler er monteret med pedaler, der passer til Look KEO-klamper, og du skal sørge for at have de rigtige sko med. Vær også opmærksom på, at du ikke kan være sikker på, at det er den samme cykel, der er til rådighed hver gang. Det er ikke muligt at leje sko og hjelme.

Praktisk

Hvornår: Vi træner tirsdage og torsdage kl. 6:30 - 8:30 fra 20. oktober 2020 - 25. oktober 2021. 
Pris: Det koster 2.000 kr. ex moms at deltage i hele sæsonen. Cykler kan lejes for 1.000 kr./sæson ex moms. 
Tilmelding: Tilmeld dig selv og evt. din kollega via NemTilmeld
Arrangør: Ballerup Super Arena og Kenneth Røpke udbyder sammen Netværkscykling 
Kontakt: Spørgsmål til holdet besvares af Kenneth Røpke: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Netværkscykling udbydes i et samarbejde mellem Kenneth Røpke og Ballerup Super Arena - hele Danmarks cykelarena. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.