HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

24. september 2022:

Det sejeste og sjoveste basket-show live i Ballerup Super Arena!

Legendariske Harlem Globetrotters er populære i Danmark og nu vender det verdensberømte hold tilbage og besøger både Ballerup Super Arena i Storkøbenhavn og Ceres Arena i Aarhus. Her kan publikum opleve en række af klodens bedste basketballspillere levere et spektakulært show.

De berømte Harlem Globetrotters dribler i 2022 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show for både store og små. Showet har alt hvad et basketballhjerte begærer fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Da Harlem Globetrotters i 2019 besøgte Danmark, demonstrerede de deres vilde boldkundskaberne i netop Ballerup Super Arena og Ceres Arena. I 2022 vender de tilbage og der er garanti for en uforglemmelig aften med underholdning fra start til slut. Kun fantasien sætter grænser for hvad de talentfulde spillere er i stand til at udrette på banen.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie, og imponeret fans over hele verden. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum med deres shows.

Vi glæder os til en sjove aften i selskab med dig og Harlem Globetrotters

 

- - -

OBS 

Showet i Ballerup Super Arena den 24. september 2022 er et flyttet show, der oprindeligt var planlagt til 7. september 2021, men som blev flyttet pga. COVID-19. 

Købte billetter vil stadig være gyldige til den nye dato. Har du spørgsmål skal du kontakte enten arrangøren, All Things Live, eller billetoperatøren Ticketmaster.

- - -

Praktisk:

 Hvornår: 24. september 2022 kl. 19:00
Billet: Fra 265,- + gebyr købes gennem Ticketmaster.dk 
Mad og drikke:  Må ikke medbringes
Arrangør: All Things Live Denmark - gå til hjemmeside