HER FINDER DU ARENAEN

Du kan finde kørselsvejledning på Google Maps og information om den offentlige transport på Rejseplanen.

Legendariske Harlem Globetrotters er populære i Danmark, og nu vender det verdensberømte hold tilbage til Ballerup Super Arena. Kom med og oplev en række af klodens bedste basketball-spillere levere et spektakulært show.

De berømte Harlem Globetrotters dribler i 2020 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows. Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball-entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse.

Praktisk

Hvornår: 18. april kl. 19:30
Billet: Fra 265,- + gebyr købes gennem Ticketmaster.dk (billetsalg starter 5. september kl. 10:00)
Mad og drikke:  må ikke medbringes
Arrangør: Allthingslive


Ballerup Super Arena bringer store sportsoplevelser helt tæt på. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse.